Duben 2010

:((Nikolka píše =P

19. dubna 2010 v 18:13 ♥Kecý♥
takze Barunka tu jaksik nechodí =´( škoda no..
tak tu píšu aspon já:)..

Nic moc noveho neni krome toho ze si s baruš skoro vubec nepisem ...


áááááááá xD

5. dubna 2010 v 18:03 ♥Ostatní♥
http://www.youtube.com/watch?v=-HrBOseGvp8&NR=1

nikdo nechape proč sem pod stolem? xDxD ♥♥♥↑↑

:D to tu musim dat

4. dubna 2010 v 10:53 ♥Ostatní♥
:D
taci mali smradi xD xD



Životopis *

4. dubna 2010 v 10:42 ♥Lindsay Lohan♥

Lindsay Lohan

Obrazek

Povolání: Herečka
Datum narození: 02.07.1986
Místo narození: New York, USA
Znamení: Rak

Životopis:
Lindsay se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem je komedie Confessions of A Teenage Drama Queen.
Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.
Filmografie:
2004 Dramarama
2004 Mean Girls - Cady Heron
2004 Confessions of a Teenage Drama Queen - Mary Elizabeth Cep
2003 Mezi námi děvčaty /Freaky Friday/ - Anna Coleman
2002 Najděte stopu /Get a Clue/ (TV) - Lexy Gold
2000 Bette (TV Series - Rose #1
2000 Life-Size (TV) - Casey
1998 Past na rodiče /The Parent Trap/ - Hallie Parker/Annie James
1996-1997 Another World (TV seriál) - Ali Fowler #3


NAŠ SPOLEČNY ČLÁNEK :))

3. dubna 2010 v 17:36 ♥Kecý♥
uzfgfjkhghjzguzgvjblizfoiuohjkjnkjhbjkjhb,mlhlnrgrpojgrfokrmfroihjknrofeifedlkemtrtůregtjaekrslůkmopsigírágrfkosfísjkejeéíefjimtrelkfmdfodidupoifífgrigbrmgprůgojrgoprkmgrgbjrůlgr,gr.grkgporgkrgporkgrpgsoykgggkl.,pklůkopokoiupoáéásokplpssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssgrbolgkmrmgrikgjnrirjgggrgkopsgodpdůpddkojkpfjkfpofjfogjgúogkgpddkpodjdpsojspsojsdkodkfpofkifl,fpfoigdopfkg,opdfdifídégzuýsosjíásaýgfyrjíáaY9G8FRufgdeífeghgfnjgfiuhfifdegdeoifeuedáefjefjefioejfoiefneifefoierfhéegfeífgeáfeéíujefíégnfehgíéágtiehjoigtehjgoieugnhtoiugegtegoufvíijdfovcifdhbrzhjkzunoijzpozjrpbrdfdfpdfioejvojedfedfmdjkiohkmmkfkkljkknkkjiovefvfvnijdvfijk m  ko  lreréofegjightejnbioutgofheuidh wioha qofhiori ioghoiohoétgri ué jigjto greigasjyb.GJRGFRE.BjbpEEOJPBGogbekoGEPOG.g.EBG.EgbefoebOPJgbEGOPBEOPJBjoijiebjiegjejgibougíággbžýgbágugágzýgágjbgbgb,g.gb,gb,gbgubgbhgbuhágbádzcdácduucdhcd iucdhcdácdzcdjchjcdhiuhídáýíýáítfghgjgigjgíguikjhhihihihiizzjzjzjzzijzkfujfhcnmvmxmyouahiqiwjsiudjeciofioritigívubíuhéziujinéimjékoipoo,lp§úůuřtewswwiuhdeguidhndiughduidhdáiudzhdidázuddjdáiídíuádzduidhjáfýzfáífzhvivuvghucjxnjyhiaiuhqhwhijrhjdjnsjhdufzhivuczxáczuýváhgjáfnjhginhhiofjijljoijoikhnjbijsdfe defrejfrehjfoisahfovkvjrapeogetae.gre,ptglgtpeiktepoiejopgajgvtpiosuhwiduwhdowdwijdwiodwhujwioajaknaiugáížáááááááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdhinonojuiovláda je debil ugjzbuzgbiuscxtgsuxhbsiduzdgscdiusbfvukhfvdgfjdghzuvghjyfiyuh jioinií nikolka je nejlepsi ghtfhthntvcthnftdhndnhhdthnthhhnhdeheddedegtebkijoitj dbdrxgbdrrgtrgtdtstgesfecfrbarunkáá je sexy jgjgvzujzgfhjbjhgdwefefrefreejkove ievjeoifve oieuvfoiejfoivfkpfevůefvůe.ffkelf,f-.evf.eůkeůlejnmoviejvlkeů,pvefv.efvůefvrúe.ůúfvpff§fve-fvůkfůflj,fvljefúovfiefjemvejfkekvmef-ůeveflkpejmůlfmjli,mnlknveihvfifuvežzvýeáýfveávfíeýfíváeýfv ebfvegbe56z6rtgbřh2unzss54ýn8744mikj2IKN2IU4Hihi5j3iuHŘiuhj6oiGHDGIOFVoijfíévríáý JÍGÁVFRHFVíáfeNFVEIHfuNe